Jom Dapatkan Al-Quran Digital Sekarang !!!

on Wednesday, May 30, 2012

Assalamualaikum…

ADAKAH ANDA ADA MASALAH NAK BELAJAR BACA QURAN SEPERTI DI BAWAH ?
 • Dulu masa kecik-kecik pandai la, tapi bila dah bekerja ni, dah kahwin, sibuk saja dengan urusan duniawi sampaikan baca quran dah tak pandai! Lidah dah jadi keras!
 • Nak belajar Quran, rasa malu! Almaklumlah umur dah lanjut. Nanti orang dapat tahu anda baru nak belajar macam budak tadika, heboh sekampung, setaman mahupun se-ofis!
 • Anda hantar anak anda belajar Quran, tapi anda sendiri tak pandai baca Quran. Selalu rasa “cuak” takut-takut anak anda menyuruh anda membaca Quran! Jangan anak pula mengajar ibu bapa! Tak boleh nak sorok muka!
 • Anda memang sudah INSAF! Anda tahu betapa pentingnya untuk membaca Quran! Agar bahagia di dunia, dan juga bahagia di akhirat. Anda memang ingin pandai membaca Quran.
 • Cari di internet, baca panduan-panduan mengaji secara online. Dah banyak kali study, tapi tak faham-faham, tak pandai-pandai!
 • Anda ingin belajar mengaji di Masjid, tapi masalah kekangan masa selalu menghalang anda? Al-maklumlah, sibuk cari rezeki di siang hari. Malam mahu berehat pula!
 • Nak belajar dari TV? Tapi tiada mentor! Mentor yang boleh perbetulkan bacaan anda yang sememangnya terdapat banyak kesalahan.
Keluaran Terbaru, Tanpa Perlu Guna Bateri Lagi! Ada charger yang berkuasa 6 jam tanpa henti!Sedikit maklumat mengenai Al-Quran Digital 2012 :-
 • Readpen yang mengeluarkan suara bila menyentuh Al-Quran
 • Percuma Muqaddam
 • Percuma buku doa haji dan umrah
 • Naskhah Al Quran memiliki kelulusan KDN
 • Naskhah Al Quran memiliki kelulusan JAKIM
Sedikit Preview Video Tentang Al-Quran Digital Read Pen
Video kredit kepada MrKerajaan

6 Kelebihan Al-Quran Digital Read Pen yang bakal anda miliki :-

Budak Kecik Pun Boleh Belajar Menggunakannya

Ini menunjukkan kepada anda betapa ianya sangat senang digunakan! Tak perlu tahu IT, tak perlu kemahiran teknikal! Start pen, buka Quran, tunjukkan pen pada mana -mana ayat Quran yang anda nak baca,dan ianya akan bacakan untuk anda! Sungguh senang nak belajar! (tak percaya? tonton video di atas)

Sama seperti Al-Quran biasa,Termasuk iqra` dan doa-doa 

Ianya dah lengkap sama seperti Quran biasa yang anda gunakan. Malah disediakan Muqaddam untuk anak-anak, dan juga buku doa yang anda boleh pelajari. Guna pen bersama Quran, Muqaddam dan buku doa ini, insyallah anda sukakannya! Boleh belajar sendiri, boleh ajar anak baca Muqaddam, dan anda sendiri boleh menghafal doa dengan mudah!

Lengkap Dengan Terjemahan 2 Bahasa iaitu Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris

Baca Quran tak lengkap kalau tanpa terjemahannya! Dalam pen ini, anda juga boleh mengetahui tafsiran Al Quran dalam Bahasa Melayu Malaysia, dan juga bahasa Inggeris. Tak perlu susah-susah cari tafsir Quran dah! Nak BM boleh, nak BI pun boleh..

Bacaan Bukan Dari Orang Sembarangan tetapi Dari Pakar

Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Qari POWER iaitu Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.

Berfungsi juga sebagai MP3 Player

Nak santai-santai selepas baca Quran? Anda boleh muat turun lagu-lagu nasyid dari komputer anda ke Pen Digital ini! Nasyid-nasyid yang merdu bakal anda dengari! Yang bestnya lagi, anda boleh DOWNLOAD lagu-lagu nasyid di komputer untuk disimpan dalam pen quran digital ini. USB Cable dah tersedia!

Tak Perlu Beli Bateri

Ya, dengan model terbaru ini, anda tak perlu bazir duit untuk beli bateri lagi! Charger elektrik dibekalkan bersama! Dah guna 6-8 jam, anda hanya perlu cas semula sahaja! Sungguh mudah!
Apa tunggu lagi ? Dengan harga RM300 ..anda akan dapat Al-Quran Digital ini.Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan-rakan atau orang tersayang.Untuk pembelian,boleh klik banner di bawah :-


PS: Ramai orang sanggup habis RM1000 untuk beli gajet seperti Iphone, Ipad tapi tak ramai yang saunggup melabur RM300 hanya untuk Quran Digital ini. Anda berkira untuk akhirat? Ya, saya yakin anda tidak begitu. Miliki Al Quran Digital sekarang di Al-Quran DigitalRanking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

boni kacak said...

wah... ni terbaik ni..


November 6, 2012 at 10:00 AM
Cik Nurul Siezuka said...

Memang nak beli satu.. nak hadiahkan untuk Mak.. :)


November 7, 2012 at 3:31 PM
maszull said...

assalamualaikum wazy...menarik n terbaik ni...:)


November 27, 2012 at 1:28 PM
Dkna Abza said...

dkna dah pernah cuba.. bagus.


April 5, 2013 at 9:59 AM

Post a Comment

 
© SympathySoul In Da Blog All Rights Reserved