Cabaran Copy & Menang

on Friday, June 25, 2010

Assalamualaikum semua…

Hari ni aku tergerak nak join Cabaran Copy & Menang yang dianjurkan oleh Raja Kamil.





Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player!!

Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Maklumat Hadiah :




MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel.

Tarikh tutup penyertaan :

31 Julai 2010

P/s : Menarik bukan ? jom sertai sekarang,jangan lepaskan peluang ini.
Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

wazy said...

Salam,
Best ni,aku nak join..


June 29, 2010 at 11:16 AM
wazy said...

waalaikumsalam,hehehe meh la join bro,ada masa lagi ni


June 29, 2010 at 12:47 PM
wazy said...

eh dulu dh ada contest ni. skrg ada lg?


June 29, 2010 at 2:26 PM
wazy said...

hehe ko join dua ek..sama la..gudluck bro, kalo kita menang , kita tukar2 mp3 tu ek hehe..gurau jer...:)


June 29, 2010 at 4:20 PM
wazy said...

waaaah senangnya contest :P


July 25, 2010 at 2:35 PM
wazy said...

huhu
sorry lambat reply
Lama tak tengok blog ni


August 8, 2010 at 3:45 PM
wazy said...

Hehehehe
Dah tututp kan contest ni
Tatau sapa yang menang


August 8, 2010 at 3:46 PM
wazy said...

Ha ah senang je
Lain kalai kalau ada lagi join la eh


August 8, 2010 at 3:46 PM

Post a Comment

 
© SympathySoul In Da Blog All Rights Reserved